۵ دی ۱۳۹۵، ۹:۱۴

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان:

توقیف موتور سیکلت در زنجان رشد دارد

توقیف موتور سیکلت در زنجان رشد دارد

زنجان-رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان از توقیف ۷ هزار و ۸۰۰ موتور سیکلت طی ۹ ماهه سالجاری در استان زنجان خبر داد و گفت: توقیف موتور سیکلت ۴ درصد رشد دارد.

سرهنگ رمضان آفریدون در گفتگو با خبرنگار مهر به توقیف موتور سیکلت طی ۹ ماهه سالجاری در استان زنجان اشاره کردو افزود: طی این بازه زمانی توقیف موتور سیکلت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۴ درصد رشد دارد.

وی اظهار کرد: طی سال گذشته در همین بازه زمانی ۷ هزار و ۲۶۶ موتور سیکلت توقیف شده بود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان همچنین از توقیف هزار و ۹۲۰ دستگاه خودرو طی ۹ ماهه سالجاری در استان زنجان خبر داد و گفت:  توقیف خودرو در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۱ درصد کاهش دارد.

آفریدون با بیان اینکه طی سال گذشته در همین بازه دو هزار و ۱۵۳ خودرو در استان زنجان توقیف شده بود، افزود: خوشبختانه رانندگان استان زنجان قانون مدارتر شده اند و پلیس هم تعامل خوبی با مردم دارد و این امر باعث شده  توقیف خودرو کاهش یابد.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان زنجان گفت: باید فرهنگ رانندگی درست در جامعه نهادینه شود چرا که در کاهش تصادفات نقش بسیار اساسی دارد.

آفریدون تصریح کرد: سرمایه گذاری امروز بهتر از خسارت های زیادی است که چندین برابر در آینده به جامعه وارد می شود و در این میان باید به بحث آموزش توجه جدی شود.

وی گفت: متاسفانه فرهنگ ترافیک در استان زنجان ضعف دارد و رفع این مشکل نیاز به برنامه ریزی مدون و آموزش از سوی دست اندرکاران این حوزه را دارد.

کد مطلب 3858871

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha